zaterdag 16 december 2017

Little Treasure is af.


Na de aankoop van Little Treasure, ( 10 december 2016) had ik al heel snel besloten dat ik binnen een jaar het project af wilden hebben.

Waarom?? Omdat ik vaak iets koop, dan apart leg, en dan er pas veel later aan begin. Nu waren de uitleg over solderen en dakpannen nog vers.
Dus het hele project binnen 1 jaar?? Dat zou nog heel wat worden, want ik was in augustus aan mijn rechter schouder geopereerd.
Met hulp van mijn man, voor het betere zaag werk. Is het gelukt.
Op 10 december, ( 2017 )precies aan jaar aan aanschaf was het af.

Ik ben er heel blij mee en trots op mezelf dat ik de door mij gestelde termijn is gehaald.

Omdat er bij mij het boerenerf naast gaan komen, heb ik met de ruimte zitten spelen. Kan nu alleen maar hopen dat het boerenerf er in zijn totaal nog bij past.. Volgens de berekening wel.... maar je weet nooit.De binnenkant, niet alle ws die erbij zaten heb ik gemaakt, ik had er zelf die ik ook wel geschikt vond voor dit project en ook een aantal miniaturen die ik had, gekregen als swaps of gekocht en eigenlijk niet had moeten doen, zijn er ingegaan.Het totale overzicht met de lampjes aan.

Ik ben blij dat het af is.

Groetjes Thea

2 opmerkingen:

  1. Outstanding! It looks incredible. And it's full of goodies! You made so many things. It's like a treasure chest in there! Super! Merry Christmas!
    hugs,
    Caroline

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Erg mooi geworden, Thea! Groetjes Helma

    BeantwoordenVerwijderen