dinsdag 23 augustus 2016

Olmc Dag 2013 Kerst...

Tenminste dat vond Marianne, toen ze besloot dat ze onze een setje met spulletjes voor kerst zou geven.
Maar wat ga je ermee doen?

Ik heb er best wel lang mee rond gelopen, toen ik eenmaal begon aan het afwerken van de swaps, lag het in het zicht, voor die tijd onderin de grote bak met nog af te maken..........
Ik had de stolp wel, maar geen bord om iets op te maken.
Daar eerst maar eens naar op zoek, dat werd een mooie ronde plank.

Nu verder denken, mensen wat kun je je hersens breken op iets wat je wilt maken.
Nadat ik vandaag alles wat ik af wilde hebben, af had, ben ik maar eens gaan spelen met de spulletjes die Marianne ons had gegeven . Mijn eigen spulletjes erbij gehaald. Een paar vingers die onder de lijm zitten is het gevolg.

Maar over het resultaat ben ik tevreden.Ik heb de witte steentjes die ik nog had liggen, allemaal gebruikt. Het lijkt nu een beetje of de ijsbeer hoger staat. Het mos lag ook nog in mijn kast, net als wat kleine droog materialen. Dat ga je samenvoegen en dan krijg je dit resultaat.
Ik moet wel zeggen dat het samenvoegen bij mij even kijken of ik het mooi/leuk vind en dan plakken maar, ik ga niet in overleg met wie dan ook, of het wel past. Ik doe gewoon. Valt me eigenlijk nooit tegen.

De foto is zonder de glazen stolp dat werd niet mooi, helaas.

Groetjes Thea


2 opmerkingen:

  1. Wat heb je hier een leuke draai aan gegeven Thea.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het ziet er heerlijk 'ijzig' uit. Niet voor te stellen nu, met de thermometer op 30+ graden, maar als ik me indenk dat het rond de kersttijd is, is het een prachtig stukje!

    Groeten van Paula

    BeantwoordenVerwijderen