zaterdag 12 oktober 2013

Naaikamer

Ongeveer een jaar geleden heb ik tijdens de Clubdag van de OLMC een naaikamer gekocht van Minidoor, misschien beter bekend als Thea van Hassel.

Over een week is het weer Clubdag en het is niet te geloven maar.......
De naaikamer is af!

Het verven was een grote crisis, hoeveel lagen verf erop zitten weet ik niet, maar veel zijn het er wel geworden. Het tafeltje is namelijke een witte van het gladde soort waar je dus uren op zit te schuren om het verfbaar te krijgen en dan vervolgens zo voorzichtig moet zijn met een beetje schuren tussendoor, omdat alles er anders af gaat.
Ik heb er bewust voor gekozen er geen mooi verfwerk van te maken. Bij het geheel vind ik het niet passen en ik wist dat ik nog een naaidoos had liggen van een workshop van de OLMC van Krin, die niet past in een keurige naaikamer.
De kleuren van de tafel en stoel geven mij een oubollig gevoel en daar past de naaidoos perfect bij.
Nu nog een eigen plaatsje geven.


De naaitafel geeft mijn eigen naaitafel weer moet ik zeggen, ook altijd vol als ik bezig ben en niet weten waar het ligt.

Groetjes Thea

1 opmerking:

  1. Thea, deze is ook erg leuk geworden. Grappig mijn Naaikamer heeft een beetje hetzelfde oudbolligeveffect. En inderdaad bij 1:1 ben ik ook altijd alles kwijt.
    Lastig met het gelakte tafeltje hè. Ik ben stad en land aan het afzoeken naar nog een paar ongelakte exemplaren, ik ben al blij als ik een gelakte kan vinden, maar dan wel wit!

    Groetjes, Thea

    BeantwoordenVerwijderen